Котка прекъсна живо телевизионно предаване в Грузия. Неочакваният посетител в телевизионното

...
Котка прекъсна живо телевизионно предаване в Грузия. Неочакваният посетител в телевизионното
Коментари Харесай

Ето как котка прекъсна телевизионно предаване в Грузия

Котка прекъсна живо телевизионно предаване в Грузия. Неочакваният клиент в телевизионното студио прекъсна предаването на грузинска телевизия, откакто скочи върху масата на водещия. Това се случи по време на дискусия към политическата обстановка в страната.

Записи от куриозното спиране мигновено се разпространиха в обществените мрежи. Водещият на телевизионното предаване Дейвид Акубардия трябваше краткотрайно да смени тематиката на диалога. Негов посетител беше изтъкнат политик -Гедеван Попхадзе, който също погали котката. 

Водещият заяви, че котката се споделя Какуца. Това е прякора на Кайхосру Чолокашвили, прочут грузински принц и пълководец от първата половина на 20-ти век.

" Какуца, слез от масата ", изкомандва Акубардия. Но котката въобще не му обърна внимание, тъй че на телевизионният водещ му се наложи няколко пъти да моли животното да излезе от кадър. В последна сметка той изиска помощ от асистентите.

Гостът в ефира поздрави животното с усмивка, като означи, че е забавлявало всички. След късата пауза предаването продължи както нормално.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР